Inschrijven KUNSTMENU

KUNSTMENU groep 4 Beeldend: Meesterlijke Metamorfoses

Een bezoek aan Escher in het Paleis is een belevenis. De leerlingen krijgen een rondleiding langs beroemde werken van Escher. Vogels veranderen in vissen! De leerlingen bekijken Metamorphose III en blijven zich verwonderen. Hoe kunnen bijen vlinders worden? Met prikkelende vragen worden ze in de wereld van de kunstenaar getrokken. Ze lopen in een echt paleis, wie heeft daar gewoond? Na de rondleiding gaan ze in het atelier actief aan de slag met een opdracht geïnspireerd op Escher’s werk.

Meer info >

Opmerkingen

Escher in Het Paleis is goed te bereiken met de Randstadrail in minder dan een half uur. Vanaf het CS Den Haag is er een prettige looproute (15 minuten) naar het museum.

Cultuur op School

Meer info >

• Discipline Beeld
  • Groep PO 4, 4 (SBO)