Schrijf je in voor Klassiek Zoetermeer

Kinderen hebben genoeg dingen aan hun hoofd die grote kleinkunstliedjes verdienen. Jaspers Smits teksten zijn aansprekend en humoristisch, zijn liedjes zijn muzikaal, hij begeleidt zichzelf op piano en gitaar en betrekt de kinderen bij zijn optreden. Jasper Smit is genomineerd voor de Willem Wilminkprijs 2019! Met de liedjes van Jasper mag je meteen meezingen. En je onthoudt ze de rest van je jeugd. En natuurlijk leer je wat er rijmt op ‘stoep’! Zoals… soep! En snoep! En YouTube! En… hoelahoep!

Cultuur op School

Meer info >

• Discipline Muziek
  • Groep PO 3, 3 (SBO)