Inschrijven KLASSIEK Z'MEER

Update Coronavirus

De uitbraak van het Coronavirus heeft helaas consequenties voor het programma van Cultuur op School. Alle activiteiten t/m 11 mei vervallen. We doen ons uiterste best om te kijken naar alternatieven. Dat geldt niet voor de voorstelling Lampje, die dit schooljaar helaas niet meer opnieuw geprogrammeerd kan worden in Zoetermeer.

KUNSTMENU

Groep 1 en 2 Hupsie & Scheurko: 16, 17, 23 en 30 maart vervallen.
Groep 3: Ik heb een heel vies woord geleerd, dat woord dat rijmt op stoep: 23, 24, 26, 30, 31 maart en 2, 6, 7, 16 april en 11 mei vervallen. De voorstellingen worden niet opnieuw ingeroosterd voor de zomer. De muziekvoorstellingen van Jasper Smit komen na de zomervakantie weer terug in het nieuwe Kunstmenu.
Groep 4 Gerart Kamphuis: Alle lessen t/m 26 juni vervallen. De lessen van Gerart Kamphuis die gepland stonden, worden op zijn verzoek, helaas niet meer voor de zomer gegeven of opnieuw ingeroosterd. In overleg met Gerart denken we na over hoe we deze lessen na de zomer aan de groepen, die nog niet aan de beurt zijn geweest, aan kunnen bieden. We zullen daar te zijner tijd contact met de scholen over opnemen.
Groep 5: Zuidwaarts Mars: 4 april vervalt.
Groep 5: Hoe zit ‘t: 26, 31 maart en 7 april vervallen.
Groep 6: Wie niet weg is, wordt gezien: voorbereidende workshops vervallen en alle voorstellingen vervallen: 7, 8, 9, 14 en 15 april. Het is helaas niet mogelijk om deze voorstellingen nog voor de zomer opnieuw aan te bieden. We zijn van plan de voorstelling weer terug te laten komen in het nieuwe Kunstmenu.
Groep 8: Lampje: 30 en 31 maart vervallen en kunnen niet worden verzet.

EXPERTTRAININGEN

De experttrainingen theater (16 maart) en literatuur (16 en 23 maart) gaan helaas niet door.

ICC NETWERKMIDDAG

Icc netwerkmiddag van 26 maart vervalt. Nieuwe datum is donderdag 1 oktober van 16.00-17.30 uur.

We houden jullie op de hoogte.

Team Cultuur en Techniek op School