Lespakket KLASSIEK Z'MEER

Literatuur

De leerlijn literatuureducatie is een doorlopende leerlijn voor alle groepen op de basisschool

Bibliotheek Zoetermeer ontwikkelt de lessen literatuur voor de groepen 1 t/m 8 waarin iedere leerling op zijn eigen niveau werkt aan de basiskennis literatuur.
De lessen zijn afwisselend en zonder veel voorbereiding te geven. Er zijn vier lessen per jaargroep.

Op dit moment zijn de lessenreeksen voor groep 1/2, 4, 6, 7 en 8 beschikbaar. De lessen voor de overige groepen volgen zo snel mogelijk.

Wanneer de lessen voor uw groep nog niet gereed zijn, kunt u prima werken met de lessen voor een groep hoger of lager.

Reacties van leerkrachten op de lessenreeks literatuur (groep 4)

‘Wat een mooie lessenserie, ik word hier heel blij van! Ik vind de lessen heel duidelijk beschreven, zou er zó mee aan de slag kunnen.’

‘Het is een duidelijke en overzichtelijke lessenreeks. De lessen zijn voor mij als leerkracht op deze manier goed uit te voeren, doordat alle stappen duidelijk beschreven zijn.’

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Isabelle de Ridder, projectmedewerker CmK (Cultuureducatie met Kwaliteit):Isabelle.deRidder@bibliotheek-zoetermeer.nl

Naast deze leerlijn literatuureducatie is er bij de bibliotheek nog meer aanbod op het gebied van literatuuronderwijs.

groep 1-2

leerlijn literatuur groep 1-2